Volledig scherm
© ANP

Boxtelse man (34) aangehouden voor overval op pizzabedrijf in Breda in 2011

BREDA - De politie heeft maandagochtend een verdachte aangehouden in het onderzoek naar een overval in 2011 op een pizzabedrijf in Breda. Het DNA van een 34-jarige man uit Boxtel blijkt te matchen met een spoor aangetroffen op de plaats delict.

Op zaterdag 7 mei 2011 rond 23.35 uur werd een medewerker van een pizzabedrijf aan de Grazendonkstraat op gewelddadige wijze overvallen door twee overvallers. Het duo spoot een prikkend goedje in het gezicht van de medewerker en gaf hem nog enkele klappen. Er werd geld en enkele persoonlijke bezittingen gestolen. 

DNA-match

Tijdens het onderzoek op de plaats delict werd een spoor veiliggesteld en dat spoor leverde onlangs een match op met een 34-jarige man uit Boxtel. Hij moest zich maandagochtend meldden op het politiebureau in Breda en werd aangehouden. Hij wordt door de recherche verhoord en de politie verwacht dat door het verdere onderzoek een tweede verdachte aangehouden kan worden.

  1. Perplex leeft eigen sprookje: theatergroep verbindt generaties op podium
    PREMIUM

    Perplex leeft eigen sprookje: theater­groep verbindt generaties op podium

    BREDA - Er was eens... een clubje van vijf studievrienden en -vriendinnen dat een muziekgroepje oprichtte. Vier decennia vooruit in de tijd naar 2020 - dat kan in sprookjes - en het clubje bestaat nog steeds. Onderweg kwam er een vijfmans combo bij, de oorspronkelijke vijf kregen nakomelingen en intussen staat het hele zwikkie op het podium. Waarbij de kinderen intussen de regie mede in handen namen en hun ouders aansturen.