Volledig scherm
Breda Drijft © Foto: Breda Drijft

Breda Drijft krijgt zesde editie, kaarten vanaf vandaag te koop

BREDA - Honderden boten dobberen ook deze zomer weer in de haven van Breda. Op zondag 7 juli vindt het rubberenbotenfestival Breda Drijft namelijk weer plaats. Kaarten hiervoor zijn vanaf vandaag te koop.

Breda Drijft vierde vorig jaar op een hete zomerdag het vijfjarig jubileum met liefst 2750 deelnemers. Met drie podia en verschillende programmeringen was het feest toen groter dan tevoren. Dit jaar krijgt het waterfestival weer een vervolg. Op 7 juli van 13.00 tot 19.00 uur kunnen deelnemers op het water genieten van zomerse beats en koude drankjes. Na het dobberen is een afterparty bij Strand Binnen.

Kaarten voor het festival zijn vanaf 12.00 uur hier te koop.

  1. Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    BREDA - De terrassen aan de Bredase haven stroomden relatief laat vol, dinsdagavond. Maar gezeten aan het water van de singels, met het nummer Poupee De Cire, Poupee De Son schallend door de luidspreker, en tempraturen die zelfs ruim na het vallen van de avond nog rond de dertig graden liggen, zou je jezelf bijna aan de Franse Rivièra wanen. Helemaal wanneer er de hele avond ook nog eens vol passie over Tour La Grande Boucle, de tour de Franse, gesproken wordt. Maar dan zonder krekels op de achtergrond en met voornamelijk bier op de tafels in plaats van wijn.