Een toekomstimpressie van het project POST Breda, het vroegere Postkantoor, op de hoek van Keizerstraat en Akkerstraat. In het complex worden 122 appartementen gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Een toekomstimpressie van het project POST Breda, het vroegere Postkantoor, op de hoek van Keizerstraat en Akkerstraat. In het complex worden 122 appartementen gebouwd. © SDK Vastgoed/Maas Jacobs Vastgoed

Breda moet veel meer kantoren ombouwen tot woningen: ‘Er is gebrek aan politieke urgentie’

BREDA - Breda is te laks bij het ombouwen van leegstaande kantoren naar woningen. In een onderzoek dat deze week is verschenen, spoort de Rekenkamer de gemeente aan om vanwege ‘de grote vraag naar woningen in Breda’ in actie te komen.

  1. Bisdommen roepen kerken op om nachtmis overdag te vieren: ‘Kerk mag geen bron van besmetting zijn’

    Bisdommen roepen kerken op om nachtmis overdag te vieren: ‘Kerk mag geen bron van besmetting zijn’

    BREDA - De Rooms-Katholieke Kerk schrapt per direct alle vieringen na 17.00 uur. Ook tijdens Kerstmis zullen de aangescherpte maatregelen gelden, zo meldde de Rooms-Katholieke Kerk woensdag. De vraag aan de parochies is om Kerstmis zoveel mogelijk overdag te vieren. De Nederlandse bisdommen hebben hiertoe besloten ‘in verband met de huidige ontwikkelingen op het gebied van de coronapandemie’.