Een artist impression van de inrichting van de Stadsambassade die de VVV-winkel in Breda gaat vervangen. In de inrichting zijn de drie kruizen van het logo van Breda grafisch verwerkt zodat ze  drie ruimtes verbinden.
Volledig scherm
Een artist impression van de inrichting van de Stadsambassade die de VVV-winkel in Breda gaat vervangen. In de inrichting zijn de drie kruizen van het logo van Breda grafisch verwerkt zodat ze  drie ruimtes verbinden. © Citymarketing Breda

Bredase VVV-winkel wordt ‘Stadsambassade’

BREDA - De VVV-winkel keert in het eerste kwartaal van 2020 terug aan de Grote Markt in Breda. Maar de vertrouwde naam verdwijnt. De winkel gaat Stadsambassade heten. “Daar komt dan wel met de bekende ‘i’ van informatie bij te staan, want dat is ook een internationaal bekende aanduiding,” aldus directeur Hildegard Assies van de Bredase Citymarketing Organisatie.

  1. Zwijgen van verdachten viervoudige moord Enschede irriteert nabestaanden; ook drie West-Brabanders voor de rechter

    Zwijgen van verdachten viervoudi­ge moord Enschede irriteert nabestaan­den; ook drie West-Brabanders voor de rechter

    ALMELO - De drie hoofdverdachten van de viervoudige moord in Enschede zwijgen in alle toonaarden. Dat bleek bij de rechtbank in Almelo. Het blijft daarom gissen waarom vader Camil A. (59) en zijn zoons Dejan (33) en Denis (32) op 13 november 2018 vier mannen hebben doodgeschoten in een growshop. De grootste moordzaak in de Twentse geschiedenis ging vandaag van start. In totaal verschijnen er zes verdachten voor de rechter in Almelo, van wie er drie uit West-Brabant komen.