Volledig scherm
PREMIUM
Discotheek Highstreet waar het feestje plaatsvindt. © Toon Verheijen

Buurt vreest voor seksfeest in discotheek Highstreet

BREDA - De organisatie van een erotisch getinte thema-avond in HI25 boven de evenementenzaal Highstreet zorgt voor beroering. Vanuit de buurt wordt gevreesd dat het een seksfeest wordt.

Zowel verhuurder Nick Jorissen als organisator Club Kiss benadrukken echter dat seksuele activiteiten uit den boze zijn. Het stadsbestuur van Hoogstraten kondigt controles aan. De organisatie haalde in de loop van de namiddag een deel van het Facebookbericht offline over de playrooms. “Dat doen we niet meer. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat mensen daar lachgas konden krijgen, maar eigenlijk is dat gevaarlijk spul.”

  1. Perplex leeft eigen sprookje: theatergroep verbindt generaties op podium
    PREMIUM

    Perplex leeft eigen sprookje: theater­groep verbindt generaties op podium

    BREDA - Er was eens... een clubje van vijf studievrienden en -vriendinnen dat een muziekgroepje oprichtte. Vier decennia vooruit in de tijd naar 2020 - dat kan in sprookjes - en het clubje bestaat nog steeds. Onderweg kwam er een vijfmans combo bij, de oorspronkelijke vijf kregen nakomelingen en intussen staat het hele zwikkie op het podium. Waarbij de kinderen intussen de regie mede in handen namen en hun ouders aansturen.