Sehraz uit Breda, getroffen door het coronavirus
Volledig scherm
Sehraz uit Breda, getroffen door het coronavirus © eigen foto

Coronapatiënt Sehraz (16) is weer wakker: ‘Bedankt voor alle lieve berichten’

BREDA - De 16-jarige Sehraz uit Breda (16) is na tien dagen intensive care weer wakker. Dat laat zijn broer Babor op Facebook weten. ,,Onze gebeden zijn gehoord. Sehraz is wakker!”

Sehraz was kerngezond, maar werd slachtoffer van het coronavirus en belandde op de intensive care van het Erasmus MC/Sophia ziekenhuis in Rotterdam. 

Op Instagram laat Sehraz ook zelf van zich horen. ,,Via deze weg wil ik jullie allemaal bedanken voor alle steun en alle lieve berichten die jullie me sturen. Ik kan niet op iedereen reageren want ik kan niet heel goed typen, maar ik ben vandaag heel goed opgestaan. Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle smeekbeden die jullie voor me doen. Het doet me goed.”

Sehraz werkte in de kapperszaak van zijn broer aan de Haagdijk. Broer Babor is hoopvol: ,, Ik hoop op een spoedig herstel en dat hij weer lekker kan gaan knippen waar hij van houdt. We zijn iedereen zo dankbaar, dankzij jullie steun konden wij als familie doorgaan. En nu hopen dat heel deze ziekte verdwijnt en wij allen normaal weer kunnen leven.”

Babor vroeg vorige week op Facebook aandacht voor de situatie rond zijn broer. ,,Het corona-virus is dodelijk. Ook voor mensen die jong zijn. Het bewijs is er. Wij willen als familie jullie allemaal waarschuwen. Wij dachten ook dat het een grapje was en kijk ons nu: we gaan door een hel.”