‘Ulvenhout Proeft' vindt volgende week plaats. vlnr: Ria Geertsema (eigenaar ‘t Jagthuijs), Ellen Verkooijen (bestuurslid Ulvenhout Leeft) en Guido Kuitert.
Volledig scherm
‘Ulvenhout Proeft' vindt volgende week plaats. vlnr: Ria Geertsema (eigenaar ‘t Jagthuijs), Ellen Verkooijen (bestuurslid Ulvenhout Leeft) en Guido Kuitert. © Pix4Profs-Ron Magielse

Culinair op weg rond Ulvenhout

ULVENHOUT - Op de fiets een borrel-box scoren of met de auto een vijfgangen-menu? Dat is komend weekend mogelijk dankzij initiatieven van een aantal horeca-zaken in en rond Breda. Aanjager van de plaatselijke fietsroute is de stichting Ulvenhout Leeft. 

 1. Politie maakt zich ernstig zorgen over moeder dode baby, onderzoek in volle gang
  PREMIUM
  Update

  Politie maakt zich ernstig zorgen over moeder dode baby, onderzoek in volle gang

  WERNHOUT - Hij is rustig, maar zichtbaar ontdaan en zoekt naar de juiste woorden. ,,Weet u, ik kan alleen maar hopen dat het kindje niet geleden heeft. Als dat wel zo is, hoop ik op gerechtigheid. Dit is hoe dan ook een tragisch verlies.” De politie maakt zich ondertussen grote zorgen over de geestelijke en fysieke gezondheid van de moeder van de pasgeboren baby, die woensdag dood gevonden werd in Wernhout. Het onderzoek is donderdag in volle gang. De vrouw wordt opgeroepen zich te melden.
 1. Megaproces tegen Osse woonwagenfamilie van start: 'De grootste rechtszaak ooit van dit arrondissement'
  Play

  Megaproces tegen Osse woonwagen­fa­mi­lie van start: 'De grootste rechtszaak ooit van dit arrondisse­ment'

 2. Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'
  Play

  Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'