Volledig scherm
Davina Michelle scoort met ‘Duurt Te Lang’ de meest succesvolle nummer 1-hit voor een vrouw in de Top 40 ooit. © ANP Kippa

Davina Michelle en Kraantje Pappie op Breda Live

BREDA - Davina Michelle opent de elfde editie van Breda Live op vrijdag 5 juli. Ook treden onder meer Kraantje Pappie, Charly Lownoise & Mental Theo en Guus Meeuwis op tijdens het tweedaagse evenement op het Chasséveld.

Nadat vorige week Bløf en Afrojack als eerste namen werden aangekondigd, maakt de organisatie nu de complete line-up bekend van Breda Live. Op vrijdag 5 juli staan na Davina Michelle De Jeugd van Tegenwoordig, Racoon, Bløf en als afsluiter Charly Lownoise & Mental Theo op het podium. Zaterdag 6 juli treden op Wulf, Jett Rebel, Kraantje Pappie, Ilse DeLange, Guus Meeuwis en Afrojack.

Met Davina Michelle en Kraantje Pappie heeft Breda Live de hitmachines van dit moment te pakken. Michelle scoort met ‘Duurt Te Lang’ de meest succesvolle nummer 1-hit voor een vrouw in de Top 40 ooit. ,,En Kraantje Pappie is de best scorende artiest in de Top 40 van afgelopen jaar”, weet Dirk Malschaert van organisator BOD Events.

,,We hebben gekeken naar acts die het goed doen op het moment. Daardoor hebben we een goede mix van stijlen en van oude bekende en nieuwe artiesten gekregen.”

25 Years Anniversary

De Jeugd van Tegenwoordig en Ilse DeLange stonden bijvoorbeeld al eerder op Breda Live, maar brachten afgelopen najaar nieuw materiaal uit. ,,Charly Lownoise & Mental Theo staan twee keer in een uitverkocht Ziggo Dome met hun 25 Years Anniversary-show. Die doen ze straks in Breda nog eens dunnetjes over.” Wulf en Jett Rebel zijn beide genomineerd voor een Edison Award. ,,En Guus Meeuwis, dat blijft toch de koning van Brabant.” Guido Weijers presenteert de show, voor het derde jaar op rij.

Tot vrijdag 25 januari is het nog mogelijk je te registreren voor de voorverkoop van de kaarten van Breda Live, via bredalive.nl/preregistratie. Op die dag krijgen inschrijvers toegang tot de ticketshop, waar maximaal vier weekendkaarten per persoon te koop zijn. Op vrijdag 1 februari volgt de reguliere kaartverkoop.

Volledig scherm
Breda Live 2018 © Marcel van Dorst/MaRicMedia