Volledig scherm
Werkzaamheden aan de Seeligkazerne in Breda waar De Rooi Pannen zich in 2019 gaat vestigen. Het hoofdgebouw vanaf de Fellenoordstraat. © Tom Hayes

De Rooi Pannen weer de beste mbo van Brabant volgens Keuzegids

TILBURG - De Rooi Pannen is de beste mbo-school van Noord-Brabant en de een-na-beste van Nederland, volgens de Keuzegids Mbo 2019. Vorig jaar was de scholengemeenschap ook al Brabants beste.

Ieder jaar vergelijkt de Keuzegids onderwijsinstellingen met elkaar, onder meer mbo-scholen. De kwaliteitsvergelijkingen van de Keuzegids zijn gebaseerd op studiesuccescijfers, studentenoordelen en de keuring van de Onderwijsinspectie. 

‘De Rooi Pannen blinkt uit met commerciële dienstverlening’, luidt het juryoordeel. De school biedt mbo-opleidingen aan op het gebied van handel, horeca, toerisme & vrije tijd, vormgeving en marketing & evenementen.  De Rooi Pannen is gevestigd in Breda, Eindhoven en Tilburg.

Het reformatorische Hoornbeeck College staat landelijk al jaren op nummer één bij de grote ROC’s.

  1. Plantjes tegen inlevering van tuintegels is een groot succes in Breda
    PREMIUM

    Plantjes tegen inlevering van tuintegels is een groot succes in Breda

    BREDA - Topdrukte bij de Intratuin aan de Terheijdenseweg in Breda, deze zaterdag. Uiteraard omdat de lente in de lucht hangt, maar ook vanwege de actie 'Tegel eruit, plant erin'. De natuurorganisatie Groei & Bloei zette dit op om mensen te bewegen verharding uit hun tuin te halen. Meer groen zorgt niet alleen voor meer insecten, het is ook veel beter voor de afvoer van regenwater. Zeker bij de steeds vaker voorkomende plensbuien.