Het schetsontwerp van het nieuwe Willem-Alexanderplein in Teteringen, zoals de werkgroep van bewoners dat afgelopen vorig jaar heeft gepresenteerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het schetsontwerp van het nieuwe Willem-Alexanderplein in Teteringen, zoals de werkgroep van bewoners dat afgelopen vorig jaar heeft gepresenteerd. © Werkgroep Willem-Alexanderplein Actief

Definitief ontwerp Willem-Alexanderplein iets vertraagd: ‘Uitvoering loopt geen vertraging op’

TETERINGEN - Nu nog een overwegend stenen plein, straks een groene oase. De voorbereidingen voor de metamorfose van het Willem-Alexanderplein zijn in volle gang. Aanvankelijk zou het definitief ontwerp deze maand klaar zijn, maar dat laat nog even op zich wachten. ,,De uitvoering loopt geen vertraging op, dat is het belangrijkste.”

  1. Op vakantie naar het zuiden, we durven het weer aan
    PREMIUM

    Op vakantie naar het zuiden, we durven het weer aan

    HAZELDONK - Frankrijk opende deze week zijn grenzen voor buitenlandse toeristen. Dat laten tal van Nederlanders zich geen twee keer zeggen. We nemen een kijkje bij tankstation Hazeldonk, de pleisterplaats vlak voor de grens met België waar veel Nederlandse vakantiegangers nog even een laatste stop maken. In het hoogseizoen, als de scholen dicht zijn en we er massaal op uit trekken, is het er een komen en gaan van mensen met volgepakte kofferbakken, aanhangwagens en caravans. Deze vrijdagochtend is het betrekkelijk rustig.