Een dronken bestuurder heeft vrijdagnacht in de Acaciastraat in Breda (Tuinzigt) vier auto's geramd. De eigenaar van deze wagen kon de dader in zijn kraag vatten en overdragen aan de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een dronken bestuurder heeft vrijdagnacht in de Acaciastraat in Breda (Tuinzigt) vier auto's geramd. De eigenaar van deze wagen kon de dader in zijn kraag vatten en overdragen aan de politie. © Jacques Hendriks

Dronken autorammer in Breda biedt gedupeerden zijn excuses aan: ‘Hij had nog een enorme alcoholwalm’

BREDA – De 30-jarige Bredanaar, die vrijdagnacht in beschonken toestand met zijn wagen vier geparkeerde auto’s in de Acaciastraat in Tuinzigt ernstig beschadigde, heeft de volgende morgen zijn excuses aangeboden aan de gedupeerden.

  1. Parelmoervlinder in het Merkske: ‘Een schoonheid, puntgaaf, waarschijnlijk net uitgevlogen!’
    PREMIUM
    BEKEN IN DE BARONIE

    Parelmoer­vlin­der in het Merkske: ‘Een schoonheid, puntgaaf, waarschijn­lijk net uitgevlo­gen!’

    BAARLE-NASSAU - Vooral op mooie dagen trekt het water ons als een magneet. Met bosjes zijn we er te vinden. Voor verkoeling en verpozing. Maar wat weten we eigenlijk over de beken die door ons landschap stromen? Over de oorsprong, de gesteldheid van dieren en planten, de dynamiek van het water. In de zomerserie ‘Beken in de Baronie’ vandaag het laatste deel: het Merkske.