Volledig scherm
Ter illustratie. © Thinkstock

Dronken man in Breda weigert taxi te betalen en wordt aangehouden

BREDA - Een 39-jarige man uit Breda is zaterdagnacht aangehouden door de politie. De man had teveel gedronken en weigerde zijn taxirit af te rekenen.

De 39-jarige Bredanaar liet de taxichauffeur naar drie adressen rijden en weigerde bij het laatste adres te betalen. De taxichauffeur waarschuwde de politie, maar de verdachte bleef weigeren.

De beschonken man kon zichzelf ook niet legitimeren toen de politie daar naar vroeg, daarvoor is de man aangehouden. Door zijn toestand kon de man niet meewerken aan een blaastest.

De man werd meegenomen naar het bureau, de rekening voor de taxi moet nog betaald worden.

  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.