Op en rond de plek van hoeve De Grient van Rinus Blom wil de gemeente Etten-Leur, eigenaresse van de grond, honderd flexwoningen bouwen. Daar is volop discussie over.
Volledig scherm
PREMIUM
Op en rond de plek van hoeve De Grient van Rinus Blom wil de gemeente Etten-Leur, eigenaresse van de grond, honderd flexwoningen bouwen. Daar is volop discussie over. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Fractievoorzitters Etten-Leur steunen griffier met unieke verklaring: ‘Omwonenden gingen grens over’

ETTEN-LEUR - Omwonenden van de geplande bouw van flexwoningen aan de Hoevenseweg en de Bankenstraat ‘zijn een grens overgegaan’. Dat schrijven de zeven fractievoorzitters van de partijen in de gemeenteraad van Etten-Leur in een gezamenlijke, vrij unieke, ‘persverklaring’.

  1. Zilveren schoen | Fouad Idabdelhay en Loek Schalk blijven bovenaan staan, Joas Leinders loopt in
    PREMIUM

    Zilveren schoen | Fouad Idabdelhay en Loek Schalk blijven bovenaan staan, Joas Leinders loopt in

    In de strijd om de Zilveren schoen heeft Joas Leinders weer iets in kunnen lopen op de koplopers. Nadat de spits van Neerlandia’31 de afgelopen weken aan de kant stond met een blessure heeft hij tegen UVV’40 het net weer gevonden. Het was niet genoeg voor de overwinning van zijn team. Omdat Fouad Idabdelhay en Loek Schalk, die de eerste plaats delen, het net niet vonden loopt de spits van Neerlandia’31 iets in.
    Breda