Het wegdeel tussen de Nieuwe Kadijk en het kruispunt Oosterhoutseweg/Langelaar-Aanstede is volgens het verkeersonderzoek van bureau Sweco het meest druk tijdens de spitstijden.
Volledig scherm
Het wegdeel tussen de Nieuwe Kadijk en het kruispunt Oosterhoutseweg/Langelaar-Aanstede is volgens het verkeersonderzoek van bureau Sweco het meest druk tijdens de spitstijden. © Saminna van den Bulk

Gedeeltelijke afsluiting Aanstede voorlopig van de baan

TETERINGEN - De gedeeltelijke afsluiting van de Aanstede in Teteringen wordt voorlopig niet meegenomen in de maatregelen om de doorstroming op de Oosterhoutseweg te verbeteren. Pas als andere maatregelen niet voldoende resultaat opleveren, wordt bekeken of het alsnog nodig is.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.