Gemaskerde autodieven steken bestuurder met mes en gaan er met zijn voertuig vandoor in Breda

BREDA – Drie gemaskerde autodieven hebben zaterdagavond een auto gestolen nadat ze de 21-jarige automobilist hadden neergestoken. Het incident vond plaats op een parkeerplaats bij de Jachthuisdreef in het Liesbos in Breda. De 17-jarige bijrijdster bleef ongedeerd.

De slachtoffers liepen naar een nabijgelegen restaurant voor hulp. Een medewerker van dat restaurant deed rond half tien melding bij de politie. Agenten startten een onderzoek, de 21-jarige bestuurder werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De autodieven vertrokken met de gestolen auto in onbekende richting. Het gaat om een zwarte Mercedes C 220 met kentekenplaat 96-XP-XX. De politie is niet alleen op zoek naar het voertuig, maar ook naar de telefoon van het slachtoffer. Die was in de Mercedes blijven liggen. Vermoedelijk hebben de daders die uit het voertuig gegooid.

Volledig scherm
Mogelijke steekpartij in het Liesbos. © MaricMedia / Perry Roovers
  1. Bredase uitvinding ‘Kaplock’ veilige oplossing in onbewaakte garderobe
    PREMIUM
    video

    Bredase uitvinding ‘Kaplock’ veilige oplossing in onbewaakte garderobe

    BREDA - Een onbewaakte en toch veilige garderobe in de kroeg middels een ogenschijnlijk simpele uitvinding. Een kapstok met een slotje, ter voorkoming van diefstal: Bredanaars Willem Pennings (25) en Dhargyäl van Oorschot (27) zijn volop bezig hun Kaplock uit te rollen. Vrijdagavond openden ze in de cafés Shots en Nassau in Breda hun uitvinding. ,,Gisteren hingen ze stiekem al in Nassau. De reacties waren super enthousiast", ervoer Pennings.