Volledig scherm
PREMIUM
Kapper Marko Suds uit Breda gaat in een nieuw tv-programma in gesprek met kinderen. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Goed gesprek in stoel bij televisiekapper Marko

BREDA - In het nieuwe VPRO tv-programma Hoofdzaken (vanaf morgen, 18.15 uur, NPO Zapp) vertellen kinderen in de kappersstoel openhartig over wat hen bezighoudt, over hun kopzorgen en over de dingen waar ze blij van worden. Hun kapper en gesprekspartner is Marko Suds (43) uit Breda.

,,Het eerste jongetje dat bij me in de stoel plaatsnam, kwam meteen met een levensverhaal van heb ik jou daar. Zelfs de productie stond met de oren te klapperen.‘’

 1. Reddingsplan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkheden: ‘Maar het is complex’
  PREMIUM

  Reddings­plan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkhe­den: ‘Maar het is complex’

  BREDA - Wethouder Daan Quaars (VVD, sport) trekt alles uit de kast om in ieder geval één voetbalcub te behouden voor de wijk Hoge Vucht in Breda-Noord. Hij ziet mogelijkheden: ,,Maar het loket makkelijke oplossingen is gesloten. Het is een complex probleem. Er zit energie in de wijk, maar we zijn er nog niet uit”, aldus Quaars donderdagavond tijdens het vervolgdebat over de toekomst van de Hoge Vucht.
 2. Politie met breekijzer voor Rabobank in Breda, man mag gevallen pasje niet zelf onder pinautomaat opvissen

  Politie met breekijzer voor Rabobank in Breda, man mag gevallen pasje niet zelf onder pinauto­maat opvissen

  BREDA - Een opmerkelijke situatie vrijdagmiddag voor de Rabobank in Breda, waarbij de politie met een schep en breekijzer voor de pinautomaat stond. Wat was er gebeurd? Een man liet bij het pinnen zijn pasje onder de rand van de pinautomaat aan het Kloosterplein vallen, maar mocht zelf niet aan de tegels van de bank zitten. Meerdere agenten, gewapend met een breekijzer, kwamen hem te hulp.