Kelly Toppenberg bekijkt even samen met baby Jaël hoe het met de werkzaamheden van de aanleg van het warmtenet staat in de kelder.
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Toppenberg bekijkt even samen met baby Jaël hoe het met de werkzaamheden van de aanleg van het warmtenet staat in de kelder. © Pix4Profs/René Schotanus

Honderden Bredanaren gaan over op het warmtenet: 'Tijdens de verbouwing maand lang tosti's gegeten'

BREDA - Wat gebeurt er als je woning van het gas af gaat? Dat gaat de komende jaren bij honderden Bredanaars gebeuren. Ali en Kelly Toppenberg uit de wijk Linie vinden de komst van het warmtenet prima: ,,We hebben tijdens de verbouwing wel een maand lang tosti's en magnetronmaaltijden moeten eten.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”