Volledig scherm
PREMIUM
De verdachten, vastgelegd op beveiligingscamera's bij het huis aan de Oostmallestraat. © Twan van Sprundel

Huurders bestelen Bredanaar van groot aantal goederen: ‘Zelfs de afstandsbediening en het toiletpapier zijn weg’

BREDA - Twan van Sprundel uit Breda verhuurde zijn kamer aan een onbekend stel. Die er vervolgens met ongeveer alles wat los en vast zat vandoor gingen. Vanaf het moment dat hij foto's van de verdachten op Facebook plaatste, regent het reacties. ,,Ze zijn niet alleen bij mij geweest, weet ik nu. Maar inmiddels heb ik dus wel namen."

Van Sprundel (33) heeft een huis aan de Oostmallestraat 13. Drie van de vier kamers verhuurt hij enkele weken per maand via een bookingsite. Het stel, mogelijk van Poolse komaf, boekte voor twee dagen en dat beviel blijkbaar zo goed, dat ze op 11 april nog een nachtje bijboekten. Twan attendeerde ze er nog op dat ze nog wel een nachtje moesten ‘aftikken’ en vertrok in goed vertrouwen. 

  1. Afscheid burgemeester Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigingen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’
    PREMIUM

    Afscheid burgemees­ter Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigin­gen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’

    ZUNDERT -Na ruim twaalf jaar neemt Leny Poppe-de Looff vrijdag afscheid als burgemeester van Zundert. Met echtgenoot Piet blikt ze terug. ,,Er waren moeilijke momenten”. Zoals de bedreigingen in de tijd dat ze aan het roer stond van de ontmanteling van Fort Oranje. Maar: ,,We koesteren ook veel mooie herinneringen.” Eén ding is duidelijk: ,,We gaan Zundert zeker missen.”