Kopers van vuurwerk moesten hun dozen gistermiddag wat verder sjouwen door de Kapelstraat dan gebruikelijk, omdat bewoners de straat aan een zijde hadden afgezet om aandacht te vragen voor de overlast die zijn ervaren.
Volledig scherm
Kopers van vuurwerk moesten hun dozen gistermiddag wat verder sjouwen door de Kapelstraat dan gebruikelijk, omdat bewoners de straat aan een zijde hadden afgezet om aandacht te vragen voor de overlast die zijn ervaren. © Pix4Profs / Joris Knapen

Inwoners Baarle-Nassau voeren actie tegen overlast door vuurwerkkopers

BAARLE-NASSAU - Ze willen af van de overlast door de vuurwerkkopers in hun straat. Daarom zette een groep bewoners zaterdagmidddag de Kapelstraat op de hoek met de Klokkenstraat af met ijzeren tonnen, als blokkade. ,,We kunnen soms amper meer door de straat.”

  1. LIVE KNVB Beker | Heerenveen treft NAC: ontmoeting met oude club voor Van Hooijdonk en Van Wonderen

    LIVE KNVB Beker | Heerenveen treft NAC: ontmoeting met oude club voor Van Hooijdonk en Van Wonderen

    NAC Breda en Heerenveen werden aan elkaar gekoppeld in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker. Een bijzonder affiche voor Kees van Wonderen, trainer van de Friese club. Tussen 1994 en 1996 speelde hij ruim vijftig wedstrijden voor NAC. Het wordt zeker ook een speciaal duel voor Sydney van Hooijdonk (23). Hij werd geboren in Breda en kwam tussen 2017 en 2021 uit voor de Keuken Kampioen Divisie-club. Vanavond (aftrap 21.00 uur) hopen Van Wonderen en Van Hooijdonk hun oude club pijn te doen in het Rat Verlegh Stadion. Volg de ontwikkelingen in ons liveblog.