Volledig scherm
Een boksbeugel. © Thinkstock

Jongen (17) mishandeld op parkeerplaats in Breda, vermoedelijk geslagen met boksbeugel

BREDA - Een 17-jarige jongen uit Breda is maandagavond mishandeld op een parkeerplaats aan de Terheijdenseweg in Breda. De jongen werd vermoedelijk geslagen met een boksbeugel.

Door nog onbekende oorzaken ontstond er maandagavond rond 18.15 uur een vechtpartij tussen enkele personen op de parkeerplaats. De 17-jarige Bredanaar werd vermoedelijk met een boksbeugel geslagen. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam, waren de andere betrokkenen al vertrokken. 

Het 17-jarige slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat zijn verwondingen zijn, is nog onbekend.

  1. Rechtbank Breda opent condoleanceregister voor doodgeschoten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’
    PREMIUM

    Rechtbank Breda opent condolean­ce­re­gis­ter voor doodgescho­ten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’

    BREDA - De plek is niet toevallig gekozen: onder het beeld van Vrouwe Justitia. ,,Of liever vóór het beeld van Justitia, wij staan voor rechtsbijstand en voor de rechtsstaat”, verklaart Lex Lensink, deken van de Orde van Advocaten de plaats van het condoleanceregister. ,,In de openbaarheid, in de publieke hal van het gerechtsgebouw, niet in een hoekje of in een advocatenkamer".