Reconstructie van een van de eerste verkrachtingen die B. pleegde, in 2010. B. was ten tijde van deze verkrachting 17 jaar. De rechter beschreef de verkrachtingen als zeer 'angstaanjagend en gewelddadig'. Nadat hij vrij kwam stond hij onder streng toezicht, toch pleegde hij in 2017 weer twee misdrijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Reconstructie van een van de eerste verkrachtingen die B. pleegde, in 2010. B. was ten tijde van deze verkrachting 17 jaar. De rechter beschreef de verkrachtingen als zeer 'angstaanjagend en gewelddadig'. Nadat hij vrij kwam stond hij onder streng toezicht, toch pleegde hij in 2017 weer twee misdrijven. © RON MAGIELSE

Kamervragen over missers Bredase verkrachtingszaak

BREDA/DEN HAAG - De VVD en de SP willen dat het kabinet een onafhankelijk onderzoek instelt naar het toezicht op een beruchte Bredase zedendelinquent, die in 2017 twee nieuwe slachtoffers maakte. Ook de PVV wil dat alles tot op de bodem wordt uitgezocht.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”