Cor Vermeulen (links) kroop graag in de huid van historische figuren, zoals roofridder Lange Pier uit de tv-serie Floris. In het midden speelt zijn vrouw Willeke de scène mee.  De foto is genomen in 2019 op slot Loevestein.
Volledig scherm
Cor Vermeulen (links) kroop graag in de huid van historische figuren, zoals roofridder Lange Pier uit de tv-serie Floris. In het midden speelt zijn vrouw Willeke de scène mee. De foto is genomen in 2019 op slot Loevestein. © Pix4Profs / Johan Wouters

KRO-NCRV steekt kaarsje op voor Cor Vermeulen

AMERSFOORT/BREDA - Voor het tiende jaar op rij presenteert KRO-NRCV met Allerzielen (2 november) het tv-programma Voor wie steek jij een kaarsje op. Dit keer wordt onder meer stilgestaan bij het overlijden van de Bredase ‘koning’ Cor Vermeulen.

  1. LIVE KNVB Beker | Heerenveen treft NAC: ontmoeting met oude club voor Van Hooijdonk en Van Wonderen

    LIVE KNVB Beker | Heerenveen treft NAC: ontmoeting met oude club voor Van Hooijdonk en Van Wonderen

    NAC Breda en Heerenveen werden aan elkaar gekoppeld in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker. Een bijzonder affiche voor Kees van Wonderen, trainer van de Friese club. Tussen 1994 en 1996 speelde hij ruim vijftig wedstrijden voor NAC. Het wordt zeker ook een speciaal duel voor Sydney van Hooijdonk (23). Hij werd geboren in Breda en kwam tussen 2017 en 2021 uit voor de Keuken Kampioen Divisie-club. Vanavond (aftrap 21.00 uur) hopen Van Wonderen en Van Hooijdonk hun oude club pijn te doen in het Rat Verlegh Stadion. Volg de ontwikkelingen in ons liveblog.