Volledig scherm
Ruzie in kroeg in Breda © Perry Roovers

Man (58) loopt met mes kroeg in Breda binnen en schreeuwt om zijn ex, vrouw verstopt zich op tijd

BREDA/ETTEN-LEUR - Een 58-jarige man heeft zondagnacht voor een hoop tumult gezorgd in een kroeg aan de Sint Jansstraat in Breda. De man liep met een mes het café binnen en eiste al snel de aandacht op door de naam van zijn voormalige partner te schreeuwen. De vrouw wist zich op tijd in veiligheid te brengen.

De verdachte, een 58-jarige man uit Breda, liep rond halfwee ‘s nachts het café binnen. Hij wist dat zijn ex-vrouw binnen was en uitte dreigende taal.

Snijwond

Met een mes in zijn handen baande de verdachte zich door de menigte. Een cafébezoeker probeerde hem te houden, maar werd daarbij geraakt door het mes.

Het slachtoffer, een 64-jarige man uit Etten-Leur, liep een snijwond in zijn schouder op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Hij en twee anderen hebben aangifte gedaan.

De agressieve Bredanaar werd diezelfde nacht nog opgepakt door de politie. Hij zit nog vast voor onderzoek.

  1. Bud is een bier waarvoor je je stoel uitkomt: ‘We mikken op een jonge, diverse groep’
    VIJF VRAGEN OVER 'BUD'

    Bud is een bier waarvoor je je stoel uitkomt: ‘We mikken op een jonge, diverse groep’

    Bezoekers aan het Nederlandse hoofdkantoor van AB InBev in Breda kunnen er niet omheen: ‘The King of Beers’, zoals Bud in de VS wordt geprofileerd, is breed afgebeeld op de balie bij de entree. Ook elders in het gebouw is Bud (ook wel Budweiser in Amerika) minstens zo prominent aanwezig als Jupiler, Hertog Jan en Leffe, merken waarmee het Belgisch-Braziliaanse concern in Nederland vooral bekend is.