Volledig scherm
Stockbd politie © BD

Man uit Roosendaal gooit bloempotten van dakterras in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Een 37-jarige man uit Roosendaal is dinsdagavond aangehouden. De man stond op een dakterras in Prinsenbeek en gooide daar de plantenbakken naar beneden.

De bewoonster van het huis aan de Valdijk waarschuwde de politie toen zij hoorde dat iemand op haar dakterras stond en de bloempotten naar beneden gooide. Toen de agenten aankwamen stond de 37-jarige man nog steeds op het dakterras en is hij naar beneden gehaald.

De man is aangehouden voor vernieling en werd overgebracht naar een politiecel. Waarom de man de bloempotten naar beneden gooide, is nog onduidelijk.

  1. Rechtbank Breda opent condoleanceregister voor doodgeschoten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’
    PREMIUM

    Rechtbank Breda opent condolean­ce­re­gis­ter voor doodgescho­ten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’

    BREDA - De plek is niet toevallig gekozen: onder het beeld van Vrouwe Justitia. ,,Of liever vóór het beeld van Justitia, wij staan voor rechtsbijstand en voor de rechtsstaat”, verklaart Lex Lensink, deken van de Orde van Advocaten de plaats van het condoleanceregister. ,,In de openbaarheid, in de publieke hal van het gerechtsgebouw, niet in een hoekje of in een advocatenkamer".