De voorkant van de Houtmarktpassage, met winkel Rituals
Volledig scherm
De voorkant van de Houtmarktpassage, met winkel Rituals © Pix4Profs/René Schotanus

Modezaak Unconventional Wardrobe (UNC.) naar Houtmarkt, die nu bijna vol is

BREDA - Unconventional Wardrobe (UNC.), een modezaak/webshop die zich vooral op (jonge) vrouwen richt, gaat ook in Breda in winkel openen. In Rotterdam heeft UNC. al een pop-up store aan de Lijnbaan en een vaste winkel aan de Nieuwe Binnenweg. 

In Breda gaat  het bedrijf zich vestigen in de Houtmarkt. De winkel is ongeveer 200 vierkante meter groot en komt tegenover de winkel van Hutspot en naast Superdyr.  UNC. heeft vooral Nederlandse en Scandinavische merken. 

De vernieuwde Houtmarkt begint ondertussen redelijk vol te raken. Onlangs werd bekend dat Velvet Music er naar toe verhuisd vanuit de Tolbrugstraat. “We hebben nu nog slechts twee winkelruimtes over van de in totaal twintig ruimtes in de Houtmarkt”, aldus Maurice Vermeulen van Business 2 Real Estate, die verantwoordelijk is voor de verhuur.

Naast de twee nieuwe winkels is onlangs ook overeenstemming bereikt met de Pindakaaswinkel en Urban Bozz over een verlenging van hun contract. “Beide zaken hadden een pilot store in het gebied maar hebben op basis van deze proefperiode besloten om een definitief contract aan te gaan”m aldus Vermeulen.