Volledig scherm
PREMIUM
Imelda Diepstraten en haar opvolger Rob Hereijgers in de Soete Inval in Zundert. © Pix4Profs/René Schotanus

Na 21 jaar stopt Den Soete Inval in Zundert, maar een nieuwe opvolger staat al klaar

ZUNDERT - Een wisseling van de wacht in de Zundertse horeca. Na 21 jaar hangen Imelda Diepstraten en haar man Fred Zagers 23 maart hun koksbuizen aan de wilgen. Een nieuwe opvolger staat echter al klaar: vanaf 1 mei staat eetcafé Den Soete Inval voortaan bekend als Lokaal104 met Rob en Lieke Hereijgers als uitbaters.

Het werk zelf was ze zeker niet beu, maar ze zag het zichzelf niet nog eens tien jaar doen, vertelt Imelda. "Ik merkte ook dat ik het moeilijk vond om met de tijd mee te gaan. Dan is het tijd om na 21 jaar te stoppen." 

  1. Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    BREDA - De terrassen aan de Bredase haven stroomden relatief laat vol, dinsdagavond. Maar gezeten aan het water van de singels, met het nummer Poupee De Cire, Poupee De Son schallend door de luidspreker, en tempraturen die zelfs ruim na het vallen van de avond nog rond de dertig graden liggen, zou je jezelf bijna aan de Franse Rivièra wanen. Helemaal wanneer er de hele avond ook nog eens vol passie over Tour La Grande Boucle, de tour de Franse, gesproken wordt. Maar dan zonder krekels op de achtergrond en met voornamelijk bier op de tafels in plaats van wijn.