Op de stoep, op je dak, in de tuin: Breda, laat je zien aan de drone!

#NLBlijftThuisHartjes en lieve teksten van stoepkrijt, vlaggen, compleet oranje straten, dikke duimen omhoog en enthousiast gezwaai. Nederland blijft thuis, maar steekt iedereen die moet werken of binnenblijven vanaf de stoep een hart onder de riem.

Daar worden we blij van en dat willen we als BN DeStem graag met iedereen delen. Donderdag vliegt er daarom een speciale drone van onze actie #NLBlijftThuis boven de stad Breda om al die opbeurende ‘straatkunst’ van bovenaf te filmen. Opgeven voor #NLBlijftThuis kan door een mail te sturen naar info@nlblijftthuis.nl.

Iedereen kan meedoen

Met #NLBlijftThuis willen BN DeStem, de andere regionale kranten van DPG Media, het AD en radiozender Qmusic Nederland een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden. Vorige week is er al met de drone gevlogen boven Tilburg en Nijmegen. Dat leverde prachtige, ontroerende beelden op. Iedereen kan meedoen aan deze actie. De redactie kiest uiteindelijk waar het droneteam naartoe gestuurd wordt.

Van alle beelden wordt een film gemaakt, die ook te zien zal zijn op BNDeStem.nl. We vliegen donderdag de hele dag, dus zorg dat je klaar bent. En zorg dat je boodschap platligt. Op de stoep, op je dak, in de tuin, op de brandweerkazerne. We hebben er zin in. Breda, tot donderdag!

Meedoen kan door een mail te sturen naar info@nlblijftthuis.nl

Wij zullen je gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Meer informatie vind je in ons privacystatement.

Luchtfoto’s van de actie #NLBlijftThuis.
Volledig scherm
Luchtfoto’s van de actie #NLBlijftThuis.