Volledig scherm
Peter Zagers wint bij Miljoenenjacht 29 duizend euro, na afslaan bod van 184 duizend. © Videostill

Peter Zagers uit Zundert wint bij Miljoenenjacht 29.000 euro, na afslaan bod van 184.000

ZUNDERT - Peter Zagers uit Zundert heeft zondagavond bij Postcode Loterij Miljoenenjacht de finale gehaald. Bij zijn zoektocht naar de koffer met 5 miljoen won hij uiteindelijk 29.000 euro, nadat hij een bod van 184.000 afsloeg en verder speelde. 

Zagers sloeg een bod van de bank van 184.000 euro af, om verder te spelen voor de koffer met een aanzienlijk hoger bedrag. ,,Ik wil niet verantwoordelijk zijn voor deze beslissing”, zei Linda de Mol. 

In de volgende ronde koos hij meteen voor de koffers met 2,5 miljoen en 2 miljoen erin. ,,Dat is jammer”, was de reactie van Zagers. Het bod van de bank kwam uit op 29.000 euro. Hij stopte en won het aanzienlijk lagere bedrag. ,,Maar ook dit is een mooi bedrag.” In zijn eigen koffer zat 20 cent. 

Brabanders in de prijzen

Brabanders vallen al weken achter elkaar in de prijzen bij Miljoenenjacht. Vorige week was het een bizar toeval toen Miljoenenjacht langskwam bij Corné, waarvan zijn auto die ochtend beschadigd was door een omgevallen boom. Een week daarvoor won Ingrid uit Rosmalen 188.000 euro. Een week daarvoor zei Bestenaar Eric ‘kool’ waar hij 'schaar’ had moeten zeggen, wat een hilarische aflevering opleverde. 

Tijdens de uitzending won het vak Eindhoven 25.000 euro, dat wordt verdeeld. Vijftig inwoners uit Eindhoven uit postcodegebied 5625 wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma.