Volledig scherm

Postbezorger in Bavel beroofd van postpakketten en telefoon

BAVEL - Een postbezorger is donderdagochtend in Bavel beroofd van zijn postpakketten en zijn telefoon. Dit gebeurde omstreeks 10.30 uur op de Deken Dr. Dirckxweg. 

Bij de bezorger werd op de deur geklopt nadat hij op de Dielishoek een pakket had bezorgd. De bezorger opende de deur waarna de berover instapte en de chauffeur bedreigde met vermoedelijk een stroomstootwapen. De dader verzocht de chauffeur weg te rijden, ondertussen moest hij zijn telefoon afstaan. 

Op de Deken Dr. Dirckxweg kon de bezorger stoppen en zag hij kans om weg te komen en de politie te alarmeren. De politie trof bij aankomst opengescheurde pakketten aan in de auto van de bezorger, de inhoud van die pakketten was verdwenen. 

De bezorger kreeg tijdens zijn rit de indruk dat hij werd gevolgd door een lichtgrijze Volkswagen Golf met drie mannen. Toen hij wegrende zag hij die auto in de richting van zijn auto rijden. 

  1. Bredase uitvinding ‘Kaplock’ veilige oplossing in onbewaakte garderobe
    PREMIUM
    video

    Bredase uitvinding ‘Kaplock’ veilige oplossing in onbewaakte garderobe

    BREDA - Een onbewaakte en toch veilige garderobe in de kroeg middels een ogenschijnlijk simpele uitvinding. Een kapstok met een slotje, ter voorkoming van diefstal: Bredanaars Willem Pennings (25) en Dhargyäl van Oorschot (27) zijn volop bezig hun Kaplock uit te rollen. Vrijdagavond openden ze in de cafés Shots en Nassau in Breda hun uitvinding. ,,Gisteren hingen ze stiekem al in Nassau. De reacties waren super enthousiast", ervoer Pennings.