Tim van den Burg en Lotte van Boxtel voor de nieuwe locatie van proeflokaal Brack op het Havenkwartier aan de Speelhuislaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim van den Burg en Lotte van Boxtel voor de nieuwe locatie van proeflokaal Brack op het Havenkwartier aan de Speelhuislaan. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Proeflokaal Brack heropent in oude machinehal, mét terras: ‘We kunnen niet wachten’

BREDA - ,,Dat perspectief, de ruimte. Dat is toch wel heel bijzonder”, zegt Tim van den Burg als hij een rondleiding geeft door het nieuwe Brack. Althans, nieuw: proeflokaal Brack is verhuisd van de open hal op het Backer en Rueb-terrein in het Bredase Havenkwartier naar de grotere gesloten hal, inclusief terras. De opbouw is in volle gang, op weg naar de feestelijke heropening.

 1. Fulltime avonturier Tamar (34) trekt samen met kameel Einstein door ons land: ‘Wij zijn ook gastvrij’
  PREMIUM

  Fulltime avonturier Tamar (34) trekt samen met kameel Einstein door ons land: ‘Wij zijn ook gastvrij’

  BAVEL - Loslaten is de eigenschap waarin Tamar Valkenier (34) excelleert. Op haar 28ste nam ze afstand van alle zekerheden in haar leven: ze verkocht haar huis, zegde haar baan op en nam afscheid van familie en vrienden. Sindsdien reist ze als nomade de hele wereld over. Maandag was ze met haar kameel Einstein op bezoek in Bavel. ,,Terug naar mijn oude leven kan ik niet meer.”
 1. Babynieuws uit Dierenrijk: voor het eerst in 8 jaar steppevossen geboren
  Play

  Babynieuws uit Dierenrijk: voor het eerst in 8 jaar steppevos­sen geboren

 2. Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'
  Play

  Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'