Rianne de Witte (L), duurzaam ontwerpster, adviseert over consuminderen. Op haar spreekuur is Lieke Huijbregts met een vraag over een kledingstuk.
Volledig scherm
PREMIUM
Rianne de Witte (L), duurzaam ontwerpster, adviseert over consuminderen. Op haar spreekuur is Lieke Huijbregts met een vraag over een kledingstuk. © Pix4Profs/René Schotanus

Rianne weet hoe je die fijne jurk langer kunt dragen: ‘Meer mensen willen minder consumeren’

BREDA - Hoe kun je kleding het beste repareren? Hoe naai je een eigen garderobe? En waaraan kun je duurzame stoffen herkennen en deze het beste beschermen? Het zijn vragen waar duurzaam modeontwerpster Rianne de Witte uit Breda antwoord op geeft tijdens haar gratis spreekuren bij de Makersbase in Nieuwe Veste. Dit alles om consuminderen te bevorderen.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.