Ricardo rijdt te hard en wordt door de politie staande gehouden. Op de bijrijdersstoel wordt een kleine hoeveelheid drugs gevonden en 26 xtc pillen in zijn onderbroek.
Volledig scherm
PREMIUM
Ricardo rijdt te hard en wordt door de politie staande gehouden. Op de bijrijdersstoel wordt een kleine hoeveelheid drugs gevonden en 26 xtc pillen in zijn onderbroek. © Eric Elich

Ricardo zit zonder mondkapje, maar met xtc in zijn onderbroek in zijn auto, wat vindt oma daarvan?

bij de rechterBREDA - De Rotterdammer Ricardo J. (24) leende de auto van oma en bracht daarmee even een vriend uit België terug naar huis. Op de terugweg wordt hij nabij Breda van de weg geplukt en daarbij blijkt dat hij een hoeveelheid xtc pillen bij zich heeft. Tegenover de rechter spreekt hij van ‘een foutje’. ,,Ik was vergeten dat ik ze bij me had.”

 1. Politie maakt zich ernstig zorgen over moeder dode baby, onderzoek in volle gang
  PREMIUM
  Update

  Politie maakt zich ernstig zorgen over moeder dode baby, onderzoek in volle gang

  WERNHOUT - Hij is rustig, maar zichtbaar ontdaan en zoekt naar de juiste woorden. ,,Weet u, ik kan alleen maar hopen dat het kindje niet geleden heeft. Als dat wel zo is, hoop ik op gerechtigheid. Dit is hoe dan ook een tragisch verlies.” De politie maakt zich ondertussen grote zorgen over de geestelijke en fysieke gezondheid van de moeder van de pasgeboren baby, die woensdag dood gevonden werd in Wernhout. Het onderzoek is donderdag in volle gang. De vrouw wordt opgeroepen zich te melden.
 1. Petrović door het dolle heen bij waarschijnlijk laatste kunstje van Peters: 'Ik denk dat hij gaat stoppen'
  Play

  Petrović door het dolle heen bij waarschijn­lijk laatste kunstje van Peters: 'Ik denk dat hij gaat stoppen'

 2. Koningin Máxima 50 jaar: een terugblik in het Brabantse archief
  Play

  Koningin Máxima 50 jaar: een terugblik in het Brabantse archief