Volledig scherm
Serious Request: The Lifeline Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen lopen bijna 500 km voor slachtoffers van mensenhandel © NPO

Serious Request The Lifeline loopt dwars door West-Brabant: hoe kom jij in actie?

Stuur je actie inWEST BRABANT – Dj Frank van der Lende van 3FM loopt binnenkort door onze regio. Dit doet hij in het kader van Serious Request: The Lifeline. Dit jaar vraagt het radiostation namens het Rode Kruis aandacht voor de slachtoffers van mensenhandel.

In de week voor Kerst, tussen 18 en 24 december, lopen in totaal zes dj’s van Goes naar Groningen. Tijdens deze tocht van 500 kilometer lopen ze dwars door onze regio. BN DeStem volgt de dj’s op de voet en is op zoek naar ludieke acties in de regio. Zamelen jullie vooraf of tijdens de week zelf geld in? Of houden jullie een leuk feestje als de dj’s voorbij lopen? Laat het ons weten via een mail naar c.vdlouw@bndestem.nl.

  1. Perplex leeft eigen sprookje: theatergroep verbindt generaties op podium
    PREMIUM

    Perplex leeft eigen sprookje: theater­groep verbindt generaties op podium

    BREDA - Er was eens... een clubje van vijf studievrienden en -vriendinnen dat een muziekgroepje oprichtte. Vier decennia vooruit in de tijd naar 2020 - dat kan in sprookjes - en het clubje bestaat nog steeds. Onderweg kwam er een vijfmans combo bij, de oorspronkelijke vijf kregen nakomelingen en intussen staat het hele zwikkie op het podium. Waarbij de kinderen intussen de regie mede in handen namen en hun ouders aansturen.