Jongeren van alle leeftijden door elkaar lieten tijdens de officiële opening vrijdagmiddag hun kunsten zien op het vernieuwde skatepark in de Haagse Beemden.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongeren van alle leeftijden door elkaar lieten tijdens de officiële opening vrijdagmiddag hun kunsten zien op het vernieuwde skatepark in de Haagse Beemden. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Splinternieuwe skatepark Haagse Beemden rolt als een dolle: ‘Jong en oud kan zichzelf hier uitdagen’

BREDA - Zonder taart, champagne of ballonnen, maar feest was het zeker gistermiddag op de nieuwe skatebaan aan het Paradijspad in Breda. Jong en oud, jongens en meisjes, skaters, bmx’ers en stuntsteppers; ze genoten allemaal met volle teugen onder de stralende zon. ,,De jongeren hier hebben een droom waargemaakt.”

 1. Politie maakt zich ernstig zorgen over moeder dode baby, onderzoek in volle gang
  PREMIUM
  Update

  Politie maakt zich ernstig zorgen over moeder dode baby, onderzoek in volle gang

  WERNHOUT - Hij is rustig, maar zichtbaar ontdaan en zoekt naar de juiste woorden. ,,Weet u, ik kan alleen maar hopen dat het kindje niet geleden heeft. Als dat wel zo is, hoop ik op gerechtigheid. Dit is hoe dan ook een tragisch verlies.” De politie maakt zich ondertussen grote zorgen over de geestelijke en fysieke gezondheid van de moeder van de pasgeboren baby, die woensdag dood gevonden werd in Wernhout. Het onderzoek is donderdag in volle gang. De vrouw wordt opgeroepen zich te melden.
 1. Babynieuws uit Dierenrijk: voor het eerst in 8 jaar steppevossen geboren
  Play

  Babynieuws uit Dierenrijk: voor het eerst in 8 jaar steppevos­sen geboren

 2. Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'
  Play

  Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'