Muziekcoach Jaqueline Heilema van kbs St. Joseph in Breda enthousiasmeert zwaaiend met de handen in de lucht de kinderen ook mee te dansen op de muziek tijdens de opening van de DJ-Dagen op de basisschool.
Volledig scherm
Muziekcoach Jaqueline Heilema van kbs St. Joseph in Breda enthousiasmeert zwaaiend met de handen in de lucht de kinderen ook mee te dansen op de muziek tijdens de opening van de DJ-Dagen op de basisschool. © Pix4Profs-Ron Magielse

Swingende beats tijdens aftrap DJ-Dagen op St. Josephschool

BREDA - Vrolijke beats zorgen maandagochtend meteen voor een swingende start tijdens de aftrap van de DJ-Dagen op kbs St. Joseph in Breda. Onder leiding van Dave Hipke’s DJ School International Breda maken de leerlingen maandag en dinsdag kennis met met alles wat te maken heeft met mixen, componeren en produceren.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.