Mathijs Hage op archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathijs Hage op archiefbeeld. © Ramon Mangold/ Pix4Profs

Technisch directeur NAC neemt oogappel mee vanuit Heerenveen om scouting te leiden

Uit het driejarig contract spreekt veel vertrouwen voor de toekomst. Voormalig Baronie-topscorer Mathijs Hage moet het scoutingsapparaat van NAC nieuw leven in blazen.

 1. Padelduo uit Breda en Bavel verrast met finaleplaats op NK: ‘Gelukkig was er nog een hotelkamer vrij’

  Padelduo uit Breda en Bavel verrast met finale­plaats op NK: ‘Gelukkig was er nog een hotelkamer vrij’

  Meedoen voor de mooie ervaring en misschien na uitschakeling nog naar een festival. Met die nuchtere instelling keken Julian Prins en Youp de Kroon van padelteam Ulvenhout vooruit naar hun debuut op het NK. Het duo verbaasde vriend, vijand en zichzelf met een plaats in de finale. Deze werd weliswaar verloren, maar als underdog wonnen ze de harten van het publiek in Zwolle.
  Breda, Bavel, Ulvenhout
 2. Groenboerenplan biedt mogelijke oplossing
  Opinie

  Groenboe­ren­plan biedt mogelijke oplossing

  BAVEL - In de discussie over de overgang naar een toekomstbestendig landbouwsysteem wordt onvoldoende aandacht besteed aan de ernstige gezondheidsrisico’s van de intensieve landbouw. De uitstoot van ammoniak, het antibioticagebruik, de uitbraak van zoönosen en de blootstelling aan bestrijdingsmiddelen vormen een directe bedreiging voor de volksgezondheid. Het is daarom cruciaal dat deze risico’s centraal staan in het debat en dat het algemeen belang van de volksgezondheid boven economische belangen wordt gesteld.
  Bavel