Volledig scherm
PREMIUM
Gastvrouw Laura Pijpers geeft uitleg over de menukaart van De Huyskamer in Gilze. ©

Thuiskomen in restaurant De Huyskamer in Gilze

EetrecensieGilze is met de komst van De Huyskamer een vierde restaurant rijker. Goed eten in een fijne ambiance: eigenaren Tim Kusters (28) en Wim Graafmans (52) geven je een reden om naar Gilze te rijden.

De rekening
(2 personen)
1x Karaf water                 € 1,95
1x Bier Huyskamer       € 4,25
1x Pinot Grigio               € 3,75
1x Chardonnay              € 6,00
1x wijnarrangement € 14,25
Coquilles                        € 11,50
Hertenbiefstuk             € 25,00
Kaasassortiment         € 10,50
1x Verrassingsmenu € 32,50 +

Totaal € 109,70

Moe, kletsnat en uitgehongerd stappen we op een regenachtige herfstavond De Huyskamer in Gilze binnen. Voorheen zat in dit pand op het Bisschop de Vetplein de GGD. De ruimte, die bestaat uit grofweg twee delen, is schitterend ingericht met blauwgroene tinten met houtelementen. De sfeer voelt alsof we ons veilige thuis binnenstappen. Een vriendelijke dame komt gelijk aangelopen en wijst ons naar ons tafeltje in het achterste deel dat uitzicht biedt op de tuin. De stoelen zitten comfortabel en we komen helemaal bij.