Volledig scherm
2017-09-03 15:48:40 ZUNDERT - Praalwagens tijdens de Bloemencorso van Zundert. Met 20 praalwagens is dit de grootste bloemencorso ter wereld. ANP ROB ENGELAAR © ANP

Tribunes bloemencorso Zundert naar Oranjeplein: kaarten zaterdag in de verkoop

ZUNDERT - De tribunekaarten voor het Zundertse bloemencorso gaan komende zaterdag 25 mei om 9.00 uur in de verkoop. De hoofdtribune verplaatst dit jaar naar het Oranjeplein, waardoor het aantal beschikbare plaatsen groter is dan andere jaren.

Toeschouwers zagen de wagens en de Zundertse jubel tot nu toe altijd vanaf de Markt. Door het toenemend aantal bezoekers is die locatie te klein geworden. Ook het aantal vluchtwegen is daar te beperkt. Daarom verhuist het evenement naar het Oranjeplein.

Het corso vindt plaats op zondag 1 september. Kaarten kunnen op twee manieren gekocht worden: via de website corsozundert.nl en via de Corsobalie in het Corso Centrum Zundert.

De dagen voorafgaand aan het corso kunnen bezoekers een Corsotour boeken, waarbij ze kunnen zien hoe bouwers de wagens afwerken met dahlia's. Die tour is ook via de website van het corso te boeken.