Bas van Herpen (r) is via het RTL4-programma 'Je gaat het maken' en Bouwschool Breda als timmerman in de leer gekomen bij bouwbedrijf Maas Jacobs. Momenteel werkt ie mee bij De Tuinderij in Zundert. Op de achtergrond Jack van de Sande van Maas Jacobs.
Volledig scherm
Bas van Herpen (r) is via het RTL4-programma 'Je gaat het maken' en Bouwschool Breda als timmerman in de leer gekomen bij bouwbedrijf Maas Jacobs. Momenteel werkt ie mee bij De Tuinderij in Zundert. Op de achtergrond Jack van de Sande van Maas Jacobs. © Pix4Profs-Ron Magielse

Van de universiteit naar de bouwsteiger: ‘Van dit werk word ik blij’

ZUNDERT/OOSTERHOUT - Het leven kent soms vele omwegen. Daar weet Oosterhouter Bas van Herpen (37) alles van. Hij voltooide twee opleidingen – hbo en universitair - en werkt nu vijf dagen per week op bouwproject De Tuinderij in Zundert, als timmerman. ,,Hier word ik blij van.”

  1. BredaPhoto behoudt ‘feel’ ondanks corona: ‘Veerkracht van team is fantastisch’

    BredaPhoto behoudt ‘feel’ ondanks corona: ‘Veerkracht van team is fantas­tisch’

    BREDA - ‘BredaPhoto, de Covid-editie’, zit er op. Zondag werd het evenement afgesloten in Podium Bloos op de Terheijdenseweg, maar vooral op internet. Want het festival maakte online goed waartoe het door het virus fysiek niet in staat was. ,,We hebben het gewoon gedáán”, aldus een trotse directeur Fleur van Muiswinkel na afloop. ,,Er is veel gecanceld, veel moest worden verzet, maar de veerkracht van dit team is fantastisch.”