Het plan Slotlaan, dat gebouwd gaat worden op de locatie waar nu nog de oude brandweerkazerne staat waar veel Ulvenhoutse verenigingen thuis zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het plan Slotlaan, dat gebouwd gaat worden op de locatie waar nu nog de oude brandweerkazerne staat waar veel Ulvenhoutse verenigingen thuis zijn. © Maas-Jacobs

Verenigingsloods Ulvenhout straks net buiten dorp: ‘Hoe eerder we kunnen bouwen, hoe beter’

ULVENHOUT - De nieuwe verenigingsloods in Ulvenhout gaat er komen. Daarvan is John Vester van de Stichting Ulvenhouts Carnaval (S.U.C.) overtuigd nu de gemeenteraad hiervoor 4 ton heeft gereserveerd. Volgende stap is wijziging van de bestemming van de nieuwe locatie aan de Strijbeekseweg. De gemeente Breda wil echter eerst financiële zekerheid.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?