Volledig scherm
PREMIUM
Een A330 passagiersvliegtuig van Airbus bij de landing op het vliegveld bij Woensdrecht. © Rob Nispeling/Aviolanda Aerospace

Wat heeft Brabant West-Brabant gebracht? En wat kunnen we nog verwachten?

BREDA - De campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen is losgebarsten. Op dit moment lijkt de strijd zich voor in Den Haag af te spelen. Debatten over het kinderpardon en ‘klimaatdrammers’ en meerderheden in de Eerste Kamer spelen de hoofdrol. Maar het gaat toch om provinciale verkiezingen? 

Quote

Negen boswach­ters d’r bij… Dat is zeker in West-Bra­bant heel belangrijk.

Hermen Vreugdenhil, Lijsttrekker CU-SGP

Ja, uiteindelijk wel, zeggen West-Brabantse Statenleden. Daarom vertellen ze welke impact de Brabantse politiek de afgelopen vier jaar op West-Brabant heeft gehad. En wat deze regio de komende periode nog te wachten staat.

  1. Unieke hockeywedstrijd bij Push Breda: een wedstrijd met alleen maar mannen van boven de 80 jaar

    Unieke hockeywed­strijd bij Push Breda: een wedstrijd met alleen maar mannen van boven de 80 jaar

    BREDA - Vlak voor aanvang van de interland Nederland - Engeland spreekt Oranje-captain Walter Hagedoorn zes jeugdleden van hockeyclub Push liefdevol toe. ,,Wij zijn niet jong en oud, maar allemaal hockeyers. Kom straks maar kijken hoe wij het doen”, klinkt het gemeend. De jongens knikken onder de indruk en wonen de wedstrijd inderdaad bij. Ze zijn 8, 9 jaar oud. Hagedoorn wordt deze zomer 84.