Weer breekt een tak af van een inmiddels beruchte boom in Breda. Ditmaal valt de schade mee.
Volledig scherm
Weer breekt een tak af van een inmiddels beruchte boom in Breda. Ditmaal valt de schade mee. © Perry Roovers - MaRicMedia

Wéér breekt grote tak af van beruchte boom in Bredase woonstraat

BREDA - Opnieuw is er een grote tak afgebroken van de inmiddels beruchte boom in de Bredase Van der Duyn Maasdamstraat. Al vaker vielen takken naar beneden van de boom. Bijvoorbeeld zo'n twee weken geleden, toen een auto total-loss raakte. ,,Ik vind het echt heel erg, want ik had de auto van mijn vriend gekregen”, stamelde de eigenaresse destijds.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.