Pix4Profs-Ron Magielse
winkels openen op afspraak voor klanten. bij zez mode op de markt in princenhage is eigenaresse yvonne degens (r) in haar nopjes dat ze eindelijk weer klanten kan ontvangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Pix4Profs-Ron Magielse winkels openen op afspraak voor klanten. bij zez mode op de markt in princenhage is eigenaresse yvonne degens (r) in haar nopjes dat ze eindelijk weer klanten kan ontvangen. © Pix4Profs-Ron Magielse

Winkelen op afspraak loopt nog geen storm: ‘Maar dit is toch zoveel leuker dan online-shoppen’

BREDA - Het was een dag waar veel mensen een feestelijk gevoel bij kregen: er mag weer worden gewinkeld. Oké, nog niet spontaan, maar als consument kun je weer een winkel in voor advies en om te kijken, voelen, horen of ruiken wat je wilt hebben. Doordat het op afspraak moet, loopt het nog nergens storm. Maar de kop is er in ieder geval af.

 1. Grote brand in Belgisch natuurgebied net over de grens bij Zundert, brandweer zet blushelikopters in
  VIDEO

  Grote brand in Belgisch natuurge­bied net over de grens bij Zundert, brandweer zet blusheli­kop­ters in

  Er is vrijdag een grote brand uitgebroken op het militair domein en natuurgebied Groot Schietveld in Brecht, net over de grens bij Zundert. De Belgische brandweer is massaal uitgerukt en zet blushelikopters in. De rook verspreidt zich ondertussen richting Ekeren en de stad Antwerpen, de brandweer vraagt alle inwoners de ramen en deuren gesloten te houden bij hinder. Ondertussen is de provinciale fase van het rampenplan afgekondigd. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
 1. Nederlanders in de rij voor sneltesten in Duitsland
  Play

  Nederlan­ders in de rij voor sneltesten in Duitsland

 2. Joyce kreeg twee herseninfarcten: 'Mijn omgeving hielp mij erdoorheen'
  Play

  Joyce kreeg twee hersenin­farc­ten: 'Mijn omgeving hielp mij erdoorheen'