Rick van den Belt: ,,Er kwam een keer een steen op ons af. Verder vooral mensen die hun duim naar ons opsteken, of welgemeend ‘de beste wensen’ roepen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Rick van den Belt: ,,Er kwam een keer een steen op ons af. Verder vooral mensen die hun duim naar ons opsteken, of welgemeend ‘de beste wensen’ roepen.” © privéfoto

Zo beleefde brandweerman Rick (28) de jaarwisseling in Breda: ‘De leuke reacties blijven het meest hangen’

BREDA - De berichtgeving over oud en nieuw gaat vooral over relletjes, overlast, vandalisme, brandstichting en hoe bepaalde figuren zich agressief richting de hulpdiensten misdragen. Afgelopen dagen viel het relatief mee, zo wijzen de cijfers uit. Hoe beleeft een brandweerman zo’n nacht nou eigenlijk? 

 1. NAC-vlag als hoop op betere tijden: ‘Volgend jaar sprankelen mét publiek!’

  NAC-vlag als hoop op betere tijden: ‘Volgend jaar sprankelen mét publiek!’

  BREDA - Als de supporters niet naar NAC kunnen, dan komt NAC wel naar de supporters. Dat is in het kort het idee achter de vlaggenactie van de club. Hierbij krijgen alle seizoenskaarthouders een retrovlag van NAC om de Bredase straten geel en zwart te kleuren. In de wijk Tuinzigt, aanpalend aan het stadion, waren maandag al de eerste vaandels te zien, al mag dat volgens sommige supporters nog best wat uitbundiger.
 1. Tilburgse rugbyspelers mogen weer: 'Op het veld zie je de pretoogjes'
  Play

  Tilburgse rugbyspe­lers mogen weer: 'Op het veld zie je de pretoogjes'

 2. 'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk
  Play

  'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk