Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © ANP

Advocaat van Van der Poel na veroordeling: ‘Mathieu vindt dat hij zijn land én team in de steek heeft gelaten’

Mathieu van der Poel is in Australië veroordeeld tot een boete voor het belagen van twee meisjes in een hotel in Sydney. De rechter in Sutherland gaf de 27-jarige wielrenner een boete van 1500 Australische dollar, zo’n 1000 euro, meldt de NOS.

5 reacties

 • WAGM van Vessem-Janssen

  2 maanden geleden
  hoe denken die meisjes achteraf over hoe het allemaal is gegaan, begrijpen zij wat ze deze man hebben aangedaan. ? hij was fout, maar hoe denken ze nu over hun akties ? is daar iets over bekend?
 • Gré Engeland

  2 maanden geleden
  Ronduit belachelijk! Die kinderen hadden sowieso niet over die gang mogen rennen en op andermans deuren mogen kloppen waar waren de ouders! Ze zullen wel een ander verhaal hebben opgehangen tegen de ouders omdat die meteen de politie gebeld hebben. En dat de politie er zo in mee gaat daar snap ik helemaal niets van het lijkt wel alsof er helemaal niet naar zijn kant van het verhaal is gekeken.
 • Antoon van Gool

  2 maanden geleden
  Deze gebeurtenis met die stomme grieten is met opzet gebeurd om van de Poel, zijn komende wereldtitel te ontnemen. `n fikse schadeclaim is hierbij op z`n plaats.
 • Cisca Van der Goot

  2 maanden geleden
  Exact Ans Spierings, opvoeden van je kinderen lijkt uit de mode. Iedereen heeft hele dagen aan het einde van zijn of haar pols een mobiele telefoon om alles vast te leggen en een glimp van een BN’er wordt als zeer belangrijk ervaren maar nu zouden deze “ouders” ineens niet geweten hebben dat hun kroost een professionele wielrenner uit zn slaap hielden?! Ongeacht dat een kind sowieso stil hoort te zijn in een hotel en al helemaal in de gang van een hotel!
 • Ans Spierings

  2 maanden geleden
  Ze hadden die kinderen moeten straffen met hun gedrag Maar ouders zijn vandaag de dag zo verguld met hun kroost dat ze alles mogen Ze hebben de toekomst van een persoon geruïneerd
 1. ‘Heftigste regenval in 20 jaar’ zorgt in Zuid-Italië voor dodelijke aardverschuiving: ‘Het was gruwelijk’

  ‘Heftigste regenval in 20 jaar’ zorgt in Zuid-Ita­lië voor dodelijke aardver­schui­ving: ‘Het was gruwelijk’

  ‘De heftigste regenval in de afgelopen twintig jaar’ heeft voor een allesverwoestende modderstroom en aardverschuiving op het Italiaanse eiland Ischia gezorgd. Woningen zijn vernietigd en bussen en auto’s meegesleurd. Terwijl de zee door de modderstroom bruin is gekleurd, gaat de zoekactie naar vermisten onverminderd door. Zeker één persoon is overleden en minstens twaalf mensen worden nog vermist.