Volledig scherm
Foto ter illustratie. Een voertuig van de staatspolitie van Michigan. © AP

Baby lag dagen bij dode ouders in motelkamer

De politie van de Amerikaanse staat Michigan heeft vrijdag een zes maanden oude baby aangetroffen in een motelkamer waarin een dood stel lag. De twee volwassenen blijken de ouders van het kind te zijn en waren al enkele dagen dood.

Agenten deden de lugubere vondst in het Rodeway Inn vlakbij Whiteball. De baby - Skylah genaamd - was uitgedroogd en werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht. Ze zou zeker drie dagen in de motelkamer bij haar dode ouders hebben gelegen. 

De twee volwassenen werden later geidentificeerd als Jessica Bramer (26) uit Grand Rapids en Christian Reed (28) uit Marne. 

Nader onderzoek

Naar verwachting zal de baby volledig herstellen. De doodsoorzaak van haar ouders wordt nader onderzocht. Autopsie gisteren gaf geen uitsluitsel. Nu worden de resultaten van het toxicologisch onderzoek afgewacht.

  1. Kersverse echtgenoot in coma na val van trap richting bruidssuite

    Kersverse echtgenoot in coma na val van trap richting bruidssui­te

    Een Schotse bruidegom vecht voor zijn leven nadat hij op zijn huwelijksdag op weg naar de bruidssuite met zijn armen vol cadeaus struikelde, over een balustrade viel, ernstig gewond raakte en sindsdien in coma ligt. Volgens Avril, de ontroostbare bruid, is het nog maar de vraag of haar kersverse echtgenoot Chris Mallon het gaat overleven. ‘Hij heeft ernstig rugletsel, een hersenbeschadiging en long- en hartproblemen’, meldt ze.