Nena eindigde haar bericht met onder andere ‘laten we naar het licht gaan’, vermoedelijk een verwijzing naar haar vandaag verschenen album ‘Licht’.
Volledig scherm
Nena eindigde haar bericht met onder andere ‘laten we naar het licht gaan’, vermoedelijk een verwijzing naar haar vandaag verschenen album ‘Licht’. © EPA/Daniel Reinhardt

Bekende Duitsers ‘outen’ zich als complotdenkers, deskundigen waarschuwen voor gevolgen

Zangeres Nena (60) laat op haar oude dag de Duitse showbizzwereld schudden op zijn grondvesten. In een raadselachtige post op Instagram waarschuwt ze voor ‘bangmakerij’, waarmee het pop-icoon de indruk wekt corona te ontkennen. En dat laatste is ein heißes Thema bij onze oosterburen want ettelijke bekende Duitsers ‘outten’ zich al als complotdenkers. 

  1. Franse minister: Er is een fatwa uitgesproken tegen onthoofde leraar
    video

    Franse minister: Er is een fatwa uitgespro­ken tegen onthoofde leraar

    Tegen de vermoorde Franse leraar Samuel Paty (47) is ‘duidelijk een fatwa uitgesproken’. Dat zei Gérald Darmanin, de Franse minister van Binnenlandse Zaken vandaag op de radio. Onder meer de vader van een schoolmeisje en een bekende islamitische militant worden verdacht. Het ministerie gaat onderzoeken of bepaalde groepen uit de Franse moslimgemeenschap moeten worden ontbonden na beschuldigingen van het bevorderen van geweld en haat.