Volledig scherm
De broer van het slachtoffer vond het lichaam van zijn zus gisteravond in haar huis in Tolox, een gemeente in Malaga. © iStock

Belgische vrouw (58) vermoord in Malaga, ‘geheime’ lesbische partner verdachte

In de Spaanse regio Andalusië is een Belgische vrouw met geweld om het leven gebracht. De dader is vermoedelijk een andere Belgische vrouw, met wie het 58-jarige slachtoffer al enkele maanden een geheime relatie had. Dat schrijven lokale Spaanse media.

Volgens diariosur.es vond de broer van het slachtoffer het lichaam van zijn zus gisteren rond 18.00 uur ‘s middags in haar huis in Tolox, een gemeente in de provincie Malaga. De Spaanse politie ontdekte sporen van geweld op het lichaam en gaat uit van een gewelddadige dood. Volgens de broer ontbraken er waardevolle spullen uit het huis. Zijn zus was naar verluidt verzamelaar.

Relatie

De Spaanse politie verdenkt een andere Belgische vrouw. Zij en het slachtoffer zouden al een tijdje een relatie hebben en de landgenote hielp het slachtoffer met de renovatie van haar huis. De broer zegt dat zijn vrouw en hij niets afwisten van de relatie.

  1. ‘Love Actually’-Johnson gooit alles in de strijd en sneert met bordjesfilmpje naar Hugh Grant
    VIDEO

    ‘Love Actually’-Johnson gooit alles in de strijd en sneert met bordjes­film­pje naar Hugh Grant

    De Britse premier Boris Johnson gooit alles in de strijd in de aanloop naar de verkiezingen van aanstaande donderdag. Zelfs zijn romantische kant. In een parodie op de bekende ‘bordjes-scène’ uit de kerstfilm Love Actually probeert Johnson kiezers te motiveren op de conservatieven te stemmen. Tegelijkertijd is het filmpje een sneer naar Love Actually-acteur Hugh Grant, die een groot brexit-tegenstander is en de hoofdrol van premier speelt in de film.