Koningin Elizabeth II poseert met haar Amerikaanse gasten in de Grand Corridor tijdens Trumps bezoek aan Windsor Castle in juli 2018.
Volledig scherm
Koningin Elizabeth II poseert met haar Amerikaanse gasten in de Grand Corridor tijdens Trumps bezoek aan Windsor Castle in juli 2018. © EPA

Britse prominenten hebben geen zin in staatsbanket met Trump

Wie wil er straks, tijdens het staatsbanket, naast Donald Trump zitten? Die vraag wordt in het Verenigd Koninkrijk onderhand gesteld nu een aantal prominenten zich heeft afgemeld om aan te schuiven tijdens het aanstaande staatsbezoek van de Amerikaanse president.

  1. Hoofd Russische staatszender: ‘Mensen uit de hoogste kringen zijn bang om oorlog tegen Oekraïne te verliezen’

    Hoofd Russische staatszen­der: ‘Mensen uit de hoogste kringen zijn bang om oorlog tegen Oekraïne te verliezen’

    Het hoofd van de Russische staatstelevisiezender RT heeft een opmerkelijke passage gemaakt tijdens de talkshow van Vladimir Solovyov op bevriende staatszender ‘Rusland-1'. Margarita Simonyan liet - met duidelijk misprijzen wel - verstaan dat een aantal van haar landgenoten, tot in de hoogste kringen toe, zich zorgen beginnen te maken dat Rusland de oorlog in Oekraïne wel eens zou kunnen verliezen en dat ze de rekening gepresenteerd zullen krijgen voor het Internationaal Strafhof in Den Haag.