De Deense YouTuber Albert Dyrlund kam vrijdag om het leven na een fatale val.
Volledig scherm
De Deense YouTuber Albert Dyrlund kam vrijdag om het leven na een fatale val. © Instagram @albertdyrlund

Deense YouTuber (22) maakt fatale val tijdens filmen op Italiaanse berg

De Deense YouTuber Albert Dyrlund is op 22-jarige leeftijd omgekomen bij een tragisch ongeval. Zijn moeder heeft het overlijden vrijdag bevestigd aan Deense media. De YouTuber verbleef in de omgeving van de Italiaanse Alpen, maar tijdens het maken van één van zijn video’s liep het fout: Dyrlund kwam ten val en viel meer dan 200 meter naar beneden.

 1. Amerikaanse vastgoedmiljonair schuldig bevonden aan per ongeluk op tv bekende moord: ‘Je bent erbij.’
  UPDATE/VIDEO

  Amerikaan­se vastgoed­mil­jo­nair schuldig bevonden aan per ongeluk op tv bekende moord: ‘Je bent erbij.’

  De Amerikaanse vastgoedmiljonair Robert Durst, die jaren geleden in een documentaire van televisiezender HBO per ongeluk drie moorden bekende, is vrijdag voor een daarvan schuldig bevonden. Een volksjury in Los Angeles oordeelde dat Durst zijn goede vriendin Susan Berman heeft omgebracht. Hij schoot de vrouw meer dan twintig jaar geleden dood met een kogel in haar hoofd.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.